logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

“PUT SRCA” Paule Tomić promoviran i u Kiseljaku

put srca 1

U organizaciji Mladeži HDZ BiH Kiseljak u srijedu je u Hrvatskom Domu Kiseljak predstavljena prva knjiga autorice Paule Tomić “Put srca – Jean Vanier i poslanje osoba s poteškoćama u razvoju”

Predstavljanje knjige je moderirao dr. sc. prof. Ivo Miro Jović dok su o knjizi govorili Sanja Kvasina, predstavnica roditelja Udruge ”Naša djeca”, fra Zvonko Benković te sama autorica.

”Potrebni smo osobama koje nas uče žrtvi. I ja živim taj život. Na početku tražiš krivca i grešku, a kasnije shvatiš da je to dar od Boga. Živimo Isusa s njima svaki dan. Za put srca važna je ljubav, zajedništvo i roditeljstvo” kazala je autorica, koja je svojom pričom na dahnula sve nazočne, koja je i sama majka djeteta s teškoćama u razvoju.

Autorica brojnih vjerskih i životnih kolumni, a sada i knjige, Paula Tomić ističe je kako je njezino djelo “Put srca” nastalo iz želje da se prema primjeru života i djela Jeana Vaniera, osnivača međunarodne zajednice “Arka”, koja je udomila niz osoba s poteškoćama, ukaže na duhovnu ljepotu i ljudsku vrijednost osoba s teškoćama u razvoju.

Cilj autorice kao i same knjige je ohrabriti obitelji osoba s poteškoćama u razvoju, da se u trenucima kada je njihov križ jako težak, prepuste Božjim rukama jer ih Bog ljubi, daje snagu i nadahnjuje kako bi prevladali sve prepreke.

Predstavljanje knjige PUT SRCA prvenstveno je namijenjeno roditeljima djece s poteškoćama u razvoju kao i svima onima koji s njima žive i rade, od vrtića, škola i drugih ustanova, njihovim prijateljima i svima onima koji žele hoditi putem srca, stoji u priopćenju Mladeži.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17