logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Tereza Kesovija se vraća u Novu Bilu kako bi ponovno otpjevala "Srebrenu Bosnu"

tereza kesovija

Nova Bila i ove godine, povodom patrona župe Svetog Duha, organizira manifestaciju "Dani Nove Bile 2018.", XXIV. po redu. Srce Lašvanske doline tako će kroz tri dana postati centar kulture, sporta i zabave. Organizatori su svojim mještanima, župljanima i gostima, pripremili raznolik program koji okuplja svirače, pjevače, nogometaše, košarkaše, rukometaše, glumce… Također, u program su uključena sva društva i sekcije koje djeluju na području Nove Bile.

U nedjelju 20. svibnja u 19:30 sati, susretom Lašvanskih folkloraša na vanjskoj pozornici Hrvatskog kulturnog centra, započinje središnji događaj Manifestacije. Zatim će uslijediti nastup Limene glazbe "Lašva", solista i Lašvanskih diva koje će zajedno sa hrvatskom divom Terezom Kesovijom otpjevati pjesmu "Srebrena Bosna" koju će organizator proglasiti himnom župe Nova Bila. Tereza je ovu pjesmu prvi put otpjevala 1994. godine pri posjeti ratne bolnice u Novoj Biloj.

Tu večer proglasit će se i pobjednik za "Izbor najljepšeg dvorišta u Novoj Biloj" u suorganizaciji sa portalom NovaBila.info.

U 21 sat za sve goste, prijatelje i župljane organizirana je Hrvatska pučka fešta uz glazbu uživo.

artinfo.ba | preuzeto s portala novabila.info

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17