logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Kreševo: Promovirani romani Olivera Jukića

oliver jukic promocija

U subotu je u "Napretkovom" domu održana treća književna promocija u sklopu ovogodišnjeg izdanja "Svibanjskih dana kulture"

Ljubiteljima književnosti predstavljeni su romani Olivera Jukića Sudačka nadoknada i Revanche. O romanima je govorio i s autorom razgovarao Milo Jukić, a osim književnog djelovanja, dotakli su se i drugih aktivnosti kojima Oliver „ispunjava život“: elektrotehnike, u kojoj je postao doktor znanosti, duhovnosti, gdje je završio dvogodišnji studij, glazbe, a i tu je dosad uradio mnogo, snimivši i CD s tamburaškim sastavom "Marinijanci", nogometa, obitelji i mnogo drugog.

oliver jukic promocija 1

Promocija je upotpunjena kraćim koncertom Oliverovog šestočlanog benda, a izbor glazbe mnoge je na trenutak vratio u neka davno prohujala i nepovratna vremena. Nakon svega su glazbenici iz Slatine i Virovitice sa svirkom nastavili i na domjenku priređenom u maloj dvorani "Napretkovog" doma.

Goste iz Slavonije pozdravila je predsjednica "Napretkove" kreševske podružnice Ružica Franjčević, najavivši i druge skore kulturne događaje koji su našli mjesta u programu "Svibanjskih dana kulture".

oliver jukic promocija 2

artinfo.ba | preuzeto s portala kresevo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17