logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Preko tisuću glazbenika dolazi u Novi Travnik i Travnik

glazbeno natjecanje

Srednja i Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca iz Novog Travnika kao i Osnovna muzička škola Travnik domaćini su XXI. Otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe koje se održava od 16. do 20. travnja 2018. godine na nekoliko lokacija u Novom Travniku i Travniku.

Ovo prestižno natjecanje koje organizira Udruženje glazbenih i baletnih pedagoga Federacije BiH okupit će oko 1.000 glazbenika iz 34 osnovne i srednje škole i tri muzičke akademije s područja cijele Federacije, a tu su i gosti iz Republike Srpske, Brčko Distrikta kao i Republike Hrvatske koji će se natjecati u kategorijama komornih ansambala i orkestara.

Natjecanje se prvi put održava u Srednjobosanskom kantonu, sama organizacija, domaćinstvo kao i učešće od velikog je značaja za naše škole, kazala je za Drukčiji radio ravnateljica SGŠ Jakova Gotovca, Ivanka Vrhovac.

Službeno otvorenje natjecanja održat će se u ponedjeljak od 19 sati u Svadbenom salonu "Aviva" u Novom Travniku, a bit će obilježeno svečanim koncertom učenika glazbenih škola s područja Srednje Bosne.

Medijski pokrovitelj događaja je Drukčiji radio.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17