logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Nije šala, Krešo Bengalka, Frenkie, Kontra i Indigo dolaze u Donji Vakuf

RAP NIGHT 2K18 donji fakuf

Poznata imena regionalne hip hop scene, Krešo Bengalka i DJ Vrh iz Splita te Frenkie, Kontra i Indigo iz Tuzle i Sarajeva, nastupit će na koncertu "RAP NIGHT 2K18" koji se u petak , 27. travnja održava u Domu kulture u Donjem Vakufu.

"Donji Vakuf je oduvijek bio grad u kojem su se održavale dobre fešte. U posljednjih nekoliko godina, situacija je bila dosta drukčija. Odlučile smo da to promijenimo, i evo, uspjele smo. Na našu inicijativu, a uz punu podršku općinskog načelnika Huse Sušića, uspjele smo organizirati događaj koji će prvi put spojiti ova imena na vrhunskom rap spektaklu u srcu Srednje Bosne", istaknule su organizatorice Irma Helja i Majda Zahirović iz Donjeg Vakufa.

Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti na sljedećim mjestima: Gradska biblioteka Donji Vakuf, Radio Donji Vakuf, Caffe Camel NO1 i Caffe&pizzerija Galerija u Donjem Vakufu.

"S obzirom na to da se koncert održava u donjovakufskom Domu kulture, broj ulaznica je ograničen, a sve posjetitelje očekuje spektakl", istaknule su.

Prvak tvrdog đira i FM JAM ekipa u Donjem Vakufu

Vijest o ovom događaju proširila se do Travnika, Jajca, Viteza, Zenice, Sarajeva pa čak i susjedne Hrvatske. Kako kažu organizatori, očekuju posjetitelje iz svih dijelova BiH ali i iz Hrvatske.

Mladi Donjovakufljanin Adnan Tutkur, poznatiji pod pseudonimom Addlow, zagrijavat će atmosferu u Domu kulture od 19 sati.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti na facebook stranici „RAP NIGHT 2K18“.

Pokrovitelj koncerta je Općina Donji Vakuf i URVI Donji Vakuf. Medijski pokrovitelji su Radio Donji Vakuf i informativni portal Novum.ba

RAP NIGHT 2K18 donji fakuf plakat

artinfo.ba

 

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17