logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Izložbom ‘U bojama proljeća’ počeli Dani općine Travnik

izlozba

Izložbom “U bojama proljeća”, čiji su autori polaznici škole slikanja “Nek-art”, u Travniku su u ponedjeljak navečer otvoreni Dani općine, u okviru kojih će, do 27. ožujka, biti upriličeni brojni kulturni, sportski i zabavni sadržaji.

Voditelj škole “Nek-art” Nermin Kozlo kazao je Feni kako postavka “U bojama proljeća” sadrži 62 slike, koje su nastale tijekom dvomjesečnog ciklusa škole te da će u Centru za kulturu u Travniku biti postavljena u idućih 15 dana.

Školu pohađaju osobe u dobi od devet do 66 godina, koje prolaze sve faze od crtanja na papiru, pripreme i odabira motiva, do prenošenja na platno, odnosno rada s uljanim bojama. Motivi su različiti, od arhitekture i pejzaža, do cvijeća i figura, a svi polaznici, uglavnom, tek počinju sa slikanjem i rijetki su oni s prethodnim iskustvom u ovoj oblasti, dodao je Kozlo.

Dane općine Travnik otvorili su načelnik općine Admir Hadžiemrić i predsjedateljica Općinskog vijeća Vlatka Lukić, koji su pozvali nazočne da, do kraja ožujka, posjećuju i ostale programe ove manifestacije.

Zahvalna sam što imamo veliki broj talenata i nadam se kako će ih idućih godina biti i više te da će biti na ponos Travniku, kazala je Lukić.

Kako je rečeno, Dani općine iz godine u godinu imaju sve veći značaj, te u njima sudjeluju sve više građana, ali i osoba koje dolaze izvan Travnika.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17