logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Kiseljak: 400 sudionika na smotri folklora

kis folk

Manifestacija u organizaciji KUD "Izvor 08" iz Kiseljaka

U petak, 4.8.2017. godine, u Kiseljaku je održana sedma po redu smotra folklora uz sudjelovanje desetak kulturno-umjetničkih društava iz Bosne i Hercegovine i Turske, koji su u prigodnom programu pred više stotina gledatelja prikazali igre i nošnje svih naroda i narodnosti u regiji.

Merhunisa Bejtić, predsjednica KUD "Izvor 08", je u pozdravnom govoru zahvalila svima na dolasku i pruženoj pomoći u organizaciji ove manifestacije. Posebno se na pomoći zahvalila županijskom premijeru Tahiru Lendi, koji je i otvorio ovu smotru. Zahvalnost je izrazila i BH pošti, na čelu sa generalnim direktorom Mirsadom Mujićem, kao i kiseljačkom načelniku Mladenu Mišuriću Ramljaku, koji je, prema njenim riječima i najviše pomogao.

Načelnik Mišurić Ramljak se zahvalio članovima svih kulturno-umjetničkih društava na dolasku, čestitao KUD-u "Izvor 08", te je iskanuo kako je posebno ponosan da se u malom roku na novootvorenom trgu, koji je posvećen zajedničkoj povijesti i stećku, održavaju dva događaja kulturnog karaktera.

artinfo.ba

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17