logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

8°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

KIDS festival u Novom Travniku

kids festival novi travnik

U povodu završetka realiziranja projekta za prevenciju ovisnosti pod nazivom “Interkulturalni kreativni tjedni IKS ’17” u općinama Vareš i Novi Travnik u petak, 4. kolovoza, održat će se završni događaj pod nazivom “Kids Festival”.

U sklopu festivala, kojega će mladi iz Novog Travnika i Vareša proslaviti zajedno s općinskom vlasti, djecom i njihovim roditeljima, održat će se igre za djecu i kreativne radionice.

Nositelj projekta je Udruga za prevenciju ovisnosti NARKO-NE, u suradnji s partnerskom organizacijom u Švicarskoj Verein IKJF – Interkulturelle Jugendförderung.

Tijekom realiziranja projekta 32 srednjoškolaca i studenta iz Vareša i Novog Travnika i 14 studenata iz Švicarske i Bosne i Hercegovine organizirali su interesantne i zabavne aktivnosti za djecu i mlade kao zdrave alternative drogama i ovisničkom ponašanju.

Mladi ljudi iz ovih općina su, putem edukacije i volonterskog rada, dobili priliku primijeniti stečena znanja za vođenje socijalnih, stvaralačkih, umjetničkih i sportskih aktivnosti za gotovo tri stotine djece.

“Kids Festival” održava se na Trgu ispred zgrade Općine u Novom Travniku od 18 sati.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17