logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

15°C

Kiseljak

Oblano

U tijeku ljetna škola folklora u općini Žepče

folklor zepce

U sklopu projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH”, koji predstavlja zajedničku inicijativu financiranu sredstvima vlada Švicarske i Švedske, a koji provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) u suradnji s Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH, Ministarstvom pravosuđa Federacije BiH, Ministarstvom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Vladom Distrikta Brčko i entitetskim savezima općina i gradova, Kulturno-umjetničko društvo “Naši korijeni” Bistrica Žepče prijavilo je projekt pod nazivom “Bulje da nestane sela nego običaja”.

Navedeni projekt je odobren i aktivno se krenulo s njegovom realizacijom. Jedna od aktivnosti projekta je i ljetna škola folklora koja je u tijeku.

Probe se održavaju svakim radnim danom od 19 sati u Bistrici kod Društvenog doma, a za koji dan kreće i obuka na sviranju šargije, violine i dvojnica.

Iz HKUD “Naši korijeni” pozivaju sve zainteresirane da se prijave i uključe u ljetnu školu folklora i obuku za sviranje tradicionalnih instrumenata.

artinfo.ba | preuzeto s portala vecernji.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17