ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Osuđen uvjetno

nasilnik.jpg

ilustracija
 
Zaklat ću te, majku ti j... balijsku, prijetio je muškarac iz okolice Zadra poznaniku iz Bugojna zbog novčanog duga. Nazvao ga je i ‘obrezanim balijom‘, a proglašen je krivim zbog krađe, prijetnje i iznude...

Muškarac iz okolice Zadra zbog naplate duga poznaniku je iz Bugojna prijetio da će mu sjeći ruke dio po dio i da će ga zapaliti. Zatim ga je udario šakom u glavu, uhvatio za uho i stavio nož pod vrat s riječima 'Zaklat ću te, majku ti j... balijsku'.

Nakon toga se 'smirio' i nesretnika samo tražio da ga masira po tijelu i da mu ljubi tabane na stopalima, dok je on pritom videopozivom nazvao suprugu u Rusiju i snimao joj kako mu čovjek ljubi noge, prozivajući ga 'obrezanim balijom'.

Sve se dogodilo nakon što je dužniku iz Bugojna naplatio 500 kuna za kupnju hrane i duhanskih proizvoda. Čovjek mu je dao 500 kuna, nakon čega je muškarac tražio još 7500 kuna koje mu ovaj nije bio dužan, prenio je Zadarski.hr.

Naime, Općinski sud u Zadru muškarca je proglasio krivim zbog počinjenja kaznenih djela krađe, prijetnje i iznude, a presudu je potvrdio Županijski sud u Varaždinu gdje je okrivljenik dobio jednu godinu zatvora.

Međutim, izrečena mu je djelomična uvjetna osuda, pa će tako u zatvoru provesti tek pola godine, a drugih šest mjeseci bit će uvjetno na slobodi ako ne počini novo kazneno djelo unutar tri godine, prenose 24sata.hr.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17