ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Ugrožavanje sigurnosti

sabrija.jpg

U srijedu 29. rujna 2021. godine, u 07.15 sati, djelatnici MUP-a HNŽ lišili su slobode F.L. (2000) iz Domanovića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD „Nasilničko ponašanje“ na prostoru PU Konjic. F.L. je zadržan u prostorijama za zadržavanje PU Čapljina, a u 11 sati predat je policijskim službenicima PU Konjic na daljnje postupanje. Naime, radi se o osobi za koju se pouzdano vjeruje da je sudjelovala u napadu i spaljivanju automobila službenih osoba koje su se vraćale s nogometnoga susreta između mostarskog Veleža i Borca, koji je prethodno bio prekinut zbog upada domaćih navijača na teren kada je Borac pogotkom Stojana Vranješa u 81. minuti poveo 2:0.

Doznaje se kako policija pokušava otkriti tko su još bili suizvršitelji u napadu na glavnog suca Sabriju Topalovića te još dvije osobe koje su bile službeni predstavnici na nogometnom susretu pomoćnika Admira Šehovića i supervizora suđenja Adnana Alispahića. Osobe iz Golfa koje su pratile Mercedes su, nakon što su sudac i pomoćnici napustili policijski praćenu kolonu, odlučile izvesti taj napad koji je mogao završiti kobno. Oni su napadnuti u tunelu Lendava, nedaleko od Jablanice, u noći 22. rujna.

Doznaje se kako je sivi Golf 5 prepriječio prolaz iznimno upadljivom Mercedesu karavanu, nakon čega su, kao u filmskim scenama, iz njega izašli vozač i još tri osobe s fantomkama na glavama, zbog čega je policiji trebalo dulje vremena da im uđe u trag. Oni su tada najprije šipkama i palicama porazbijali stakla na automobilu te su izudarali jednoga od putnika. Putnici u Mercedesu bili su u šoku te se nisu snašli u trenutku napada. Tek nekoliko minuta trajao je taj napad. Na kraju su razbojnici ubacili baklje u automobil koji se nakon toga zapalio i vrlo brzo planuo. Nakon napada je Alispahić, koji je zadobio ozljede, zatražio pomoć u Domu zdravlja u Jablanici.


0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17