ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Tunel 25.novembar

25.novembar.jpg

FOTO :Avaz

 

Radnici ophodnje cesta na autoputu A1, na dijelu između Suhodola i Tarčina , zatekli su potpuno nagog muškarca u tunelu 25.novembar.Muškarac je aktivirao alarm , nakon čega su prvi pristigli radnici na održavanju, piše Avaz.

Muškarac je prvo tvrdio da je silovan i opljačkan. Navodno su mu dvije nepoznate osobe otele automobil i novac, te nad njim izvršili bludne radnje. Tu priču ponovio je i policijskim službenicima, no pregledom nadzornih kamera utvrđeno je da sa njim nije bio nitko u automobilu.

Nakon što je uvaćen u laži, promijenio je iskaz i izjavio da su ga dva muškarca presrela i silovala.

Na licu mjesta bili su policijski službenici iz Kiseljaka, što je za Avaz potvrdio i portparol MUP-a SBK Hasan Hodžić.

- I kolege iz MUP-a Kantona Sarajevo obavijestile su Policijsku stanicu Kiseljak čiji su službenici izašli na lice mjesta. Obavili su razgovor, izvršili određene provjere i o svemu navedenom je obaviješteno Tužiteljstvo SBK. Na osnovu svih iznesenih i zatečenih činjenica i informacija, Tužilaštvo se izjasnilo da nema elemenata kaznenog djela, ali da službenici i dalje vrše određene provjere - kazao je Hodžić za „Avaz“.

Policijski službenici su ponovo pregledali snimke, no "presretača" nije bilo, a muškarac i po treći put mijenja iskaz. Rekao je da se ''samostalno odvezao na lokalnu cestu, a da su ga tu presreli neki muškarci“.Na kraju je priča o silovanju misteriozno nestala.

Također, nije pronađen niti lanac za koji je tvrdio da mu je ukraden, a Avaz zaključuje kako bi se ovakvo ponašanje i stanje muškarca moglo dovesti u vezu i s konzumiranjem narkotika, o čemu još nema službene potvrde.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17