ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Izvješće

mup žsb

 

 

Dana 08.05.2020.godine  oko 16,55 sati u ulici Kraljice Katarine, općina Kiseljak, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak, izvršili su kontrolu vozila marke Audi, kojim je upravljao D.S. rođen 1982.godine, državljanin Republike Hrvatske. Prilikom kontrole kod istog je pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

 

Istoga dana, oko 18,00 sati u mjestu Mehurić, općina Travnik,policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik, izvršili su kontrolu i pregled osobe O.Z. rođen 1996.godine iz Travnika. Tom prilikom isti je dobrovoljno predao 5 pvc zamotuljaka u kojima se nalazila zeljasta materija za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, zatim određenu količinu materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i ecstazy, kao i jedan plinski pištolj.  

 

U saradnji sa nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, stoji u službenom izvješću MUP-a-

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17