logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: Nastavljena akcija u borbi protiv zlouporabe opojnih droga

droga

U nastavku pojačanih aktivnosti koje su usmjerene na borbu protiv zlouporab opojnih droga, tijekom protekla dva dana provedena je još jedna uspješna akcija na području Bugojna i Travnika.

U akciji su sudjelovali policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Bugojno, koji su na osnovu pribavljene naredbe Općinskog suda Bugojno, u ulici Armije BiH, općina Bugojno izvršili pretres obiteljske kuće u kojoj su zatečene 4 osobe, od kojih je jedna mlađa ženska osoba. Prilikom pretresa pronađene su različite praškaste i zeljaste materije u količini od oko 500 grama, za koje se sumnja da je opojna droga speed i cannabis, digitalna vaga, kao i drugi predmeti i sredstva koja se koriste za proizvodnju i promet opojnih droga.

Akcija je nastavljena na području Travnika, gdje su policijski službenici Sektora kriminalističke policije u suradnji sa Jedinicom za specijalističku podršku, na osnovu naredbe Općinskog suda Bugojno izvršili pretres obiteljske kuće i pratećih objekata u mjestu Han Bila, općina Travnik. Prilikom pretresa pronađena je jedna automatska puška, tri tromblonske mine, kao i određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Prilikom provođenja navedene akcije slobode su lišene 4 osoba koje se sumnjiče za krivična djela iz oblasti zlouporabe opojnih droga, kao i za krivično djelo „Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija“.

U suradnji sa nadležnim kantonalnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

oruzje

oruzje 2

artinfo.ba

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17