logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

ŽSB: Tijekom vikenda zaplijenjena droga, evidentirano 19 prometnih nezgoda

bilten promet

Dana 4.1.2019. godine policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Bugojno i PS Bugojno u ulici Polje IV, općina Bugojno, izvršili su kontrolu i pregled lica N.M. (1984.) i J.M. (1984.) obadvoje iz Bugojna, nakon čega je izvršen i pretres stambenih prostorija koje koriste navedena lica. Tom prilikom pronađena je određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis. U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom protiv navedenih lica se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Inače, tijekom proteklog vikenda na području ŽSB prijavljena su dva kaznena djela i četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira.

U istom periodu evidentirano je 19 prometnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih lica. Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 334 prekršajna naloga, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirano je ukupno 99 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine. Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 15 vozača.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17