logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Fojnica: U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradao devetnaestogodišnjak

audi slupan

Bh ceste odnijele su još jedan mladi život. U teškoj prometnoj nesreći koja se u noćas, nešto iza tri sata, dogodila u naselju Nadbare u općini Fojnici poginuo je 19-godišnji A.M., a teško je ozlijeđen i 20-godišnji vozač I.S.

Nesreća se, pojasnili su dežurni službenici u MUP-u Srednjobosanske županije, dogodila nakon što je "Audi" u kojem su se vozili mladići pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima sletio s ceste u Nadbarama. Prilikom slijetanja koje je, sudeći prema izgledu vozila, bilo dramatično, jedan od mladića smrtno je stradao, drugi je teško ozlijeđen ali je izvan životne opasnosti.

Stradali mladić A.M., potvrdili su nam Fojničani, sin je Salkana Merdžanića, ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi SBŽ i bivšeg načelnika Fojnice. Bio je student, isto kao i vozač kojemu je nakon ozljede pomoć pružena u Domu zdravlja u Fojnici nakon čega je upućen u Klinički centar u Sarajevo. Izlazak i druženje pretvorilo se u najveću noćnu moru, tragediju koja je njihove obitelji kao i Fojnicu zavila u crno.

Očevid na mjestu nesreće obavili su djelatnici Policijske stanice Fojnica, uz pomoć pripadnika Krim policije Policijske uprave Kiseljak. Uzroke nesreće s tragičnim posljedicama policija još istražuje.

audi slupan 1
artinfo.ba

 

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17