logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: Za vikend prijavljeno šest kaznenih djela i 23 prometne nezgode

bilten promet

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljeno je šest kaznenih djela, a radi se o jednoj krađi, jednoj teškoj krađi, dva kaznena djela posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga i dva kaznena djela nasilja u porodici.

Postupajući po planu pojačanih mjera i radnji u cilju suzbijanja i sprječavanja zlouporabe opojnih droga, dana 13.4.2018. godine oko 22 sata u naselju Hrast, općina Jajce, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽSB u suradnji sa policijskim službenicima PS Jajce, izvršili su kontrolu i pregled osobe M.M. (1997.) iz Jajca. Tom prilikom kod njega je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis i određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga speed. Nakon kriminalističke obrade i kompletiranja predmeta, protiv navedene osobe biće dostavljeno izvješće nadležnom tužiteljstvu o počinjenom kaznenom djelu.

Dana 14.4.2018. godine oko 22,55 sati u ulici Meljanac, općina Travnik, policijski službenici PU i PS Travnik su prilikom obilaska terena, uočili osobu koja je tom prilikom odbacila pakiranje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga speed. Nakon legitimiranja utvrđeno je da se radi o N.B. (1998.) iz Travnika. Po dokumentiranju predmeta, protiv navedene osobe nadležnom Županijskom tužiteljstvu biće podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu.

U istom periodu evidentirano je 15 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Evidentirane su i 23 prometne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 383 prekršajna naloga, a mobilnim radarima evidentirana su ukupno 83 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 28 vozača, od kojih su dva vozača lišena slobode i zadržana u policijskoj stanici do otrežnjenja zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola preko 1,5 promila. Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno osam vozila.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17